Varen & Dineren

LOCATIE

Krommestraat 5, Amersfoort

TIJDEN

vanaf 15:00

DUUR 
RONDLEIDING

60 minuten

AANTAL 
PERSONEN

Vanaf 10 personen.

PRIJS

Vanaf € 35,50 per persoon.

Maak een reservering

Een populair bedrijfsuitje in Amersfoort! Geniet van een ontspannen rondvaart door de Amersfoortse grachten en een 3-gangendiner in een restaurant aan de voet van de Onze Lieve Vrouwetoren.

Begin van jullie bedrijfsuitje in Amersfoort

In de Krommestraat in hartje stad begint het arrangement. Dit is de winkel van de Waterlijn rondvaarten. De gidsen van de Waterlijn wachten jullie op en jullie gaan direct aan boord. Zorg dat je de boot niet mist door uiterlijk 15 minuten voor de afvaartijd aanwezig te zijn bij Krommestraat 3.

Rondvaart door Amersfoort

Het bedrijfsuitje start met een ontspannen rondvaart door de historische grachten. De Westroute voert door de historische grachten: Kortegracht, Zuidsingel, Westsingel en Langegracht. De rondvaart brengt je langs de historische waterpoort Monnikendam, ’t Sprengel, het Huis met de Paarse Ruitjes  en de Onze Lieve Vrouwetoren.  Aan boord is een verteller en een schipper aanwezig. Zo maak je kennis met het schitterende, historische deel van de oude binnenstad en de geschiedenis ervan.

3-gangendiner aan de voet van de Onze Lieve Vrouwetoren

Na de rondvaart lopen jullie samen naar het restaurant, wederom in de binnenstad van Amersfoort, op het Lieve Vrouwekerkhof. Iedereen kiest uit de verschillende mogelijkheden op de kaart; vis, vlees of vegetarisch. Uiteraard is het mogelijk om op eigen rekening bijpassende drankjes te bestellen.

In welk restaurant gaat u eten?

In Amersfoort werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties in de omgeving van de Onze Lieve Vrouwetoren met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Eet smakelijk!

Dieetwensen of allergieën?

Geen probleem! Je kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit uitje doen?

Je kunt dit uitje het hele toeristisch seizoen doen, elke dag van de week van 1 april t/m 31 oktober. De boten zijn open. Paraplu’s zijn aanwezig.  Bij onvoorziene omstandigheden kunnen vaarten vervallen.

Inclusief

· Driegangenkeuzemenu met keuze uit vis, vlees en vegetarische gerechten
· Rondvaart (45 minuten) door Amersfoort
· Drankjes op nacalculatie


Wat vindt u van deze tijdsindeling?

16.00 uur Ontvangst bij de Waterlijn Rondvaarten (Krommestraat 3)
16.15 uur Rondvaart
17.15 uur Driegangenkeuzemenu in restaurant (Lieve Vrouwekerkhof)
19.30 uur Einde


Eerder of later beginnen?

Neem contact met ons op! We denken graag met je mee.

No items found.